Finit tilbyr en enklere vei inn i boligmarkedet for de som ikke kan eie bolig på den tradisjonelle måten. Dette gir mer økonomisk frihet, likhet, og muligheter.

Benjamin og Nicolai

Nicolai og Benjamin i Finit

Menneskene bak

Benjamin Haskel

Benjamin Haskel

CEO / Cofounder

Benjamin er siviløkonom med 10 års erfaring som finansieringsrådgiver i Innovasjon Norge, DNB Markets og Danske Bank Corporate Finance.

Nicolai Q. Hjorth

Nicolai Q. Hjorth

CTO / Cofounder

Nicolai er teknolog med over 12 års erfaring som full-stack utvikler og rådgiver i Rimegate, PTX og Xpand2.

Styret

Per Kumle

Per Kumle

Styreleder

Per er administrerende direktør i Erla Eiendom og har erfaring som administrerende direktør i Akershus Eiendom og Storebrand Bank, samt styremedlem i Nordea Direct, PRA Group og Rica Eiendom.

Jørgen Pleym Ulvness

Jørgen Pleym Ulvness

Styremedlem

Jørgen er administrerende direktør i Obligo og tidligere administrerende direktør i First Securities og Agasti. Han har også styreerfaring fra over 10 investeringsfond, EIE Eiendoms­megling og Overo.

Anders Opsahl

Anders Opsahl

Styremedlem

Anders er styreleder og eier av Opsahl Gruppen, som han etablerte selv med hammeren i hånda. Han er også en aktiv engleinvestor og har investert i selskaper som Solgt.no, Otovo, Lendwill og Journey Technologies.

Cathrine Klouman

Cathrine Klouman

Styremedlem

Cathrine er digitaliserings­direktør i Møller Mobility og har tidligere erfaring som direktør i Fredensborg, Intrum, Lindorff og DNB. Hun har også styreerfaring fra bedrifter som KLP, Sbanken og Sykehus­partner.

Peder Rye Lier

Peder Rye Lier

Styremedlem

Peder er eier av Pegasi, og har bred erfaring innen eiendom fra Stor-Oslo Eiendom og Pangea Property Partners. Han sitter også i styret i Pilares Eiendom, Kvadratera og Flexistore.

Finit i media

ShifterKapitalFinansFokusFinansWatchShifterFinansavisen